Evaluaties

Created by Cindy Rossi, Modified on Thu, 13 Aug, 2020 at 1:20 PM by Cindy Rossi

Evaluaties


Een portfolio bijhouden heeft vooral zin als dat ook een manier biedt om feedback te krijgen over hoe je functioneert als medisch professional. Daarom zijn er in Medbook de evaluaties.



Medbook laat je toe om een supervisor rechtstreeks om feedback te vragen. Heel belangrijk om te onthouden is dat je daarbij als assistent zelf het initiatief neemt. Dit wil zeggen dat je een beoordelingsformulier overloopt met een supervisor, en vervolgens zelf invult. Daarna stuur je de evaluatie door voor validatie.


Nadat je de evaluatie ingevuld hebt kies je een supervisor die de beoordeling voor jou kan valideren. Selecteer een supervisor uit de lijst en klik op de groene knop ‘indienen’. De supervisor krijgt dan een melding om jouw beoordelingen te verwerken. Door feedback toe te voegen, aan te passen waar nodig, en ten slotte te valideren.



Je kan trouwens ook een nieuwe supervisor uitnodigen op basis van hun e-mailadres. Medbook stuurt dan automatisch een uitnodiging waarmee die supervisor zelf een account kan aanmaken, zodat ze jouw evaluatie kunnen valideren.


Een andere mogelijkheid is om het formulier samen in te vullen. Dan kan de supervisor jouw evaluatie ook meteen valideren door middel van zijn of haar digitale handtekening.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article