Logboek

Created by Cindy Rossi, Modified on Thu, 13 Aug, 2020 at 1:18 PM by Cindy Rossi

Logboek



In je logboek verzamel je bewijsmateriaal om een stageboekje te kunnen maken voor de erkenningscommissie. Je logboek is specifiek gericht op jouw medische discipline, dus het kan sterk verschillen van andere assistenten.


Dit wil niet zeggen dat de erkenningscommissie enkel geïnteresseerd is in het logboek. Voor het laatste woord over wat je wel en niet moet voorleggen aan de erkenningscommissie kan je terecht op de website van het Agentschap Zorg en Gezondheid.


Elk onderdeel van je logboek heeft een groene knop om een nieuw item toe te voegen. Als je bijvoorbeeld een nieuwe ingreep of technische prestatie toevoegt, is alle informatie die al gekend is in Medbook al automatisch ingevuld. Nog een reden dus om je stageplan zorgvuldig bij te houden.



Medbook heeft ook een IOS en een android app. Met deze apps kan je heel eenvoudig je logboek aanvullen op de werkvloer, zelfs zonder internetverbinding. Van zodra de app verbinding maakt met het internet, synchroniseert hij alle data met je Medbook account.



Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article